pedagógusoknak

Szakmai napok

2020-09-18

A Gyermekek Háza Alternatív Alapozó Program szakmai napokat szervez a befogadó, együttnevelő iskolai gyakorlat, a differenciáló tanulásszervezés iránt érdeklődő tantestületek, munkaközösségek, pedagógusok számára. A szakmai napokat minden hét csütörtökén szervezünk. A szakmai napokra való jelentkezés, időpont egyeztetés emailen keresztül történik.

...bővebben>>

Pedagógus továbbképzés

A Gyermekek Háza akkreditált pedagógus továbbképzést működtet. A 30 órás, Hatékony iskolát mindenkinek, inkluzív nevelés a gyakorlatban című továbbképzés a Gyermekek Háza gyakorlatára, módszertanára építve segíti a pedagógusok felkészítését a befogadó iskolai környezet megvalósítására, a személyre szabott tanulástámogatás megvalósítására.    A képzés rövid tájékoztatója letölthető.

...bővebben>>

Jó gyakorlat

2017-10-12

A TÁMOP 3. 1. 4. pályázat keretében a Gyermekek Háza Alternatív Alapozó Program 4 „Jó gyakorlatot” töltött fel a szolgáltatói kosárba, kínál átvételre: ·         Egyéni lehetőségekhez igazított tanulásszervezés, differenciálás ·         SNI tanulók együttnevelése, integrált nevelés a gyakorlatban

...bővebben>>

Pedagógus továbbképzés

2017-10-10

A Gyermekek Háza – immár negyedik alkalommal – „Hatékony iskolát mindenkinek – inkluzív nevelés a gyakorlatban” címmel pedagógus-továbbképzési programot akkreditáltatott.

...bővebben>>