Távoktatás

2020-03-19

Kedves Diákok, Szülők!

Elindul a távoktatás, a digitális tanulás! Ez a helyzet mindannyiunk számára új feladatokat teremt. Eleinte biztos lesznek döccenők, nehézségek, de biztosak vagyunk abban, hogy ezeket legyőzzük és izgalmas tanulási helyzetek elé nézünk!

Néhány tudnivaló: 

Arra törekedtünk, hogy jól használható, „személyes” találkozásra alkalmat nyújtó, a feladatokat egyénre szabottan elküldhető felületet, digitális osztálytermet alakítsunk ki.  A Google Classroomot fogjuk használni, közös tanulást, beszélgetést a Hangouts és a Webex programok segítik, ezek a felületek lehetőséget biztosítanak a differenciált tanítás megvalósítására is. 

Az otthoni tanulást órarend alapján szervezzük. Az órákat tömbösítettük. Lesznek órák, ahol „személyes” kapcsolatban leszünk az osztályokkal, vagy kisebb csoportokkal és arra törekszünk, hogy   a gyerekek is kapcsolatba kerülhessenek egymással.

A feladatokat a tanítók, tanárok küldik, a tanítás szervezését, koordinálását az osztályfőnökök, patrónusok segítik. Kérjük, bármi problémátok, észrevételetek van, forduljatok bizalommal hozzájuk.

Számítunk a szülők támogatására. Bár tudjuk, hogy a gyerekek ügyesen mozognak az online felületeken, hamar megtanulják kezelni a programokat, mégis szükségük lesz a segítségre.  

Hivatalos ügyek intézése az info@gyermekekhaza.hu, illetve a klebi@klebelsberg.sulinet.hu felületen történik.

Köszönjük az együttműködést: A GYH pedagógusai